vineri, 26 iunie 2009


Intr-un club din capitala, de prin zona Agronomiei, am intalnit unul dintre tinerele talente ale muzicii de petrecere romanesti. Este vorba despre un om care a reusit sa se impuna prin propriile forte, intr-un domeniu in care competitia este acerba. Pitzi Talent are o afacere si un local, unde canta seara de seara.

A bost botezat de Adrian Minune

Numele si l-a capatat in timpul unei petreceri la care canta, ca semn de apreciere din partea unui nume mare din lumea manelelor. Nas i-a fost nimeni altul decat Adrian Minune, care i-a apreciat vocea si prezenta scenica si care, dupa ce l-a ascultat, a hotarat ca i se potriveste de minune numele de Pitzi Talent. L-a intrebat cum il cheama si acesta i-a raspuns ca il cheama Pitzi. Replica lui Adrian a fost “De azi o sa te cheme Pitzi Talent!” Si talent intr-adevar are, de vreme ce canta langa nume mari ca Elis Armeanca, Catalin Arabu, Vali Ciubotaru si multi altii.

Pitzi si Sorinel, la bine si la greu

In urma altercatiei pe care a avut-o la o cantare, Sorinel Pustiu’, celebru cantaret in lumea manelelor, a fost accidentat la picior. Aceasta incercare a fost una destul de grea pentru cantaret, insa l-a avut alaturi pe viitorul sau fin, Pitzi Talent. Durere, probleme medicale, schimbari de plan pe ultima suta de metri, o gramada de alte complicatii au intervenit, insa Pitzi a fost mereu alaturi de nasul sau. Cel mai greu insa i-a fost cand si-a vazut prietenul si viitorul nas la ananghie si s-a simtit oarecum neputincios in fata acestei situatii.


Nasit de prietenul sau cel mai bun, Sorinel Pustiu’

Colaborarea profesionala dintre Sorinel Pustiu’ si Pitzi Talent este doar un aspect al relatiei dintre cei doi. Prieteni foarte buni, acestia planuiesc sa isi intareasca prietenia printr-un mod aparte. Sorinel va fi nasul de cununie al lui Pitzi Talent. Un suflet destul de zbuciumat si pasional, Pitzi si-a gasit, in sfarsit, jumatatea langa care doreste sa-si petreaca restul vietii. La altar va fi insotit de prietenul sau cel mai bun, Sorinel si, bineinteles, sotia acestuia.


Planuri pentru un nou album

Pitzi Talent nu este la prima performanta de a scoate un album. Si, mai ales, unul cu succes pe piata. In urma cu ceva timp, a scos unul si nici nu a apucat sa se usuce cerneala pe coperta albumului ca el a si inceput sa isi faca planuri de unul nou. Si asa ca, in acest moment, umbla sa adune textele si muzica necesare unui nou album, si nu oricum. Albumul va fi realizat in duet cu nasul mare, adica Sorinel Pustiu’. Cei doi spera sa-l scoata imediat dupa ce Sorinel se va recupera dupa accident, pentru a-l putea promova cum trebuie. Asta va implica aparitii tv si numeroase concerte, care ii vor solicita pe cei doi.

Ca fratii!

Pitzi este aproape tot timpul pe langa nasul sau. Acesta il ia cu el la mai toate concertele si cantarile pe care le are. Si poarta o grija deosebita lui Pitzi, pentru ca vede in acesta un talent nativ in muzica lautareasca si nu vrea sa se piarda. Canta destul de des impreuna. Au cantat pentru romanii din Diaspora, au avut concerte prin multe tari ca Italia, Franta, Polonia, Spania. La Madrid, chiar au avut imensa surpriza sa se intalneasca cu o comunitate imensa de romani, avand chiar mai multi spectatori decat la spectacolele din tara.

Niciun comentariu: